Újonc Rally 2016 Versenykiírás 2016 1 % 

 

Újonc Rally 2016


Kedves Pilótatársunk!

Bizonyára hallottál már róla, hogy a szezon kezdetével néhány lelkes csapat ádáz versengésbe kezd, hogy ősz végén kiderüljön ki a legjobb navigátor, legpontosabb leszálló, legjobb megfigyelő.

Igen, a rallyrepülésről van szó. Ha még nem találkoztál ezzel a versenyformával, a csatolt anyagban megpróbálom bemutatni röviden, hogy miről is lenne szó. Illetve tájékozódhatsz a www.rallyrepules.hu honlapon is.

 

Viszont, ha már Te is többször eljátszottál a gondolattal, hogy megmutatod, mennyire precízen tudsz lerepülni egy útvonalat, vagy, hogy mennyire penge vagy a leszálláskor, de valamiért mégsem mertél eljönni a versenyekre, akkor mindezt most tét nélkül kipróbálhatod!

Persze mi is tudjuk, hogy nehéz, összetett feladatról van szó, de hogy kedvet csináljunk ehhez az izgalmas és szép versenyzési formához, az „Újonc Kupa” bemutató versenyén a rally feladatot  tapasztalt versenyző segítségével teljesítheted. A versenyző navigátorként ül majd melletted a gépben, de ezen felül az útvonalszerkesztésben és a megfigyelő feladatokban is segítségedre lesz hasznos tanácsaival. Az újonc kupa útvonala kb. 1 órás lesz.

A verseny előtti eligazításon kb. 1 órában részletesen is bemutatjuk a feladatokat, hasznos tanácsokkal látjuk el a csapatokat.

Egy gép akár három párost is ki tud szolgálni.

Mindössze annyit kell tenned, hogy beülsz a gépbe és élvezed ezt a repülési feladatot!

Ha megtetszett a versenyzés, várunk szeretettel a Magyar Rally Kupa futamain is. Ha másért nem, hát azért, mert így kényelmesen, érdekes feladatok során megrepülheted az éves óraszámot, mely a szakszó fenntartásához szükséges. A versenynapok kellemes kikapcsolódásra, feltöltődésre, és nem utolsó sorban ismerkedésre, sportbarátságok kötésére is remek alkalmat nyújtanak.

Az Újonc Kupa időpontja: 2016. április 17. (vasárnap), gyülekező: 08.00 óra, helyszíne: Kiskunlacháza repülőtér. 

 

Nevezési díj (mely a térképek és légifotók, repülőtér használat költségeit fedezi): 9.000.-Ft. 

 

Jelentkezni az ifjurep@t-online.hu címen vagy a +36-20-777 9142 telefonszámon lehet  2016 április 8-ig. (péntek).

Nevezni lehet bármely egymotoros repülőgéppel, movittal és UL-el. További információ ügyben nyugodtan hívjál fel.

Farkashegy, 2016. február 05.


Jelentkezésedet  várva, baráti üdvözlettel:

Horti Kálmán sk.

a rally versenyek szervezője

 

U.i.: Ezen a napon versenyzőinknek is lehetőséget biztosítunk edzőrepülésre